Hydro - Glassfiberbasseng Kampanje på lagerførte bestselgere

Vi er Norges største leverandør av glassfiberbasseng og vårt fokus er å levere kvalitetsbasseng tilpasset nordisk klima, til konkurransedyktige priser. Alle våre basseng blir produsert etter våre instrukser. De er forsterket med stål, leveres med honeykombkjerne i bunn og 30mm PU-Isolasjon (polyuretan) rundt hele konstruksjonen. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 10 ganger bedre enn normal husisolasjon.


Bassengutstyr AS har ressurser til å lagerføre store antall glassfiberbasseng og kan tilby rask levering. Vi får transportert opptil 10 basseng på ett lass fra vår danske leverandør og kan dermed tilby svært konkurransedyktige priser ut til kunde. Vi unngår å ta inn ett basseng om gangen fra fabrikk i utlandet, noe som blir et fordyrende ledd.

Ta kontakt dersom du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. Vi har levert flere hundre slike basseng rundt hele landet og vi gir livstidsgaranti på konstruksjonen. For å motta pakkepris på basseng med anbefalt utstyr, Kontakt oss for et godt tilbud eller en uforpliktende samtale.