Hydro - Glassfiberbasseng. Prisreduksjon på lagerførte bestselgere

Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng, er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng laget for nordisk klima, til konkurransedyktige priser. Våre basseng er sertifisert av tyske TÜV, noe som de færreste produsenter har sertifisering på. Dette gir ekstra trygghet da kvaliteten er kontrollert av et uavhengig internasjonalt testinstitutt.  

Bassengene blir produsert etter våre instrukser og vi stiller de strengeste krav til kvalitet og finish. Konstruksjonen består blant annet av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dette må ikke forveksles med lavkvalitets polyester fra øst-europeiske produsenter som gir inntrykk for at de selger tilsvarende basseng, som forøvrig ikke er godkjent av TÜV. I realiteten er dette prisgunstige kopier laget av polyester, der osmose og råte er et velkjent problem. Våre basseng er også forsterket med stål, leveres med 20mm honeykombkjerne og 30mm polyuretan Isolasjon. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon. Solid honeycombkjerne er fordelaktig til vårt nodiske klima dersom bassenget skal overleve flere år med norske vintre uten bekymringer for sprekkdannelser pga tele i bakken.

Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller om du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. Vi hjelper deg med å skreddersy pakkeløsninger som gir et funksjonelt anlegg utifra ditt behov.
Trykk her for å komme til vårt galleri med noen utvalgte kundebilder.
Trykk her for å laste ned vår manual i grunnarbeid.

* Prisreduksjonen som vises her gjelder hele året, forutsatt at disse modellene fremdeles lagerføres hos oss. 
Veil pris er basert på generell markedspris utifra tilsvarende basseng, samt våre bestillingsvarer fra resten av serien.