• Doseringssystem for Klor og PH. 
  Aseko Aqua Net - Intelligent doseringsanlegg for flytende klor og syre (PH). Still inn verdiene som er ønsket og doseringsanlegget gjør jobben. Moderne anlegg med touch-screen og mulighet til å koble til nettverk og app til mobilen. Ha full kontroll over verdiene og se innhold i kjemi-dunkene, legg til automatisk varsling når det er på tide å skifte ut kanner med kjemi.

 • Saltvannsklorinator. 
  Emaux Salt -  Dette er en standard klorinator som produserer fersk klor ved å tilsette salt i bassenget. Denne versjonen har integrert tidsur som styrer hvor mange timer i døgnet som den skal produsere klor.
  Aseko Aqua Salt - Intelligent saltvannsklorinator som selv måler verdier og styrer når den skal spalte saltet og dosere flytende PH-. Denne kan også dosere flytende algemiddel dersom man ønsker å få ned forbruk av salt som deretter blir omgjort til klor. Leveres med touch screen og koble til nettverk med app til mobilen.

 • 100% klorfritt doseringssystem.
  Aseko Aqua Oxy - Vår bestselger som doserer 100% klorfritt, ingen svie i øyne, lukt eller smak! 
  Doserer Aktivt Oxygen, Algemiddel, Flokningsmiddel og PH. Leveres med touch screen og koble til nettverk med app til mobilen.


UV-Sterilisering:

Dreper farlige virus og bakterier i bassenget, forminsk forbruk av kjemi med ca 50%. Dette systemet kan kombineres med Saltvannsklorinator, Klorbasert eller 100% klorfritt anlegg.