ArcticPro varmepumpe til basseng

ArcticPro Inverter varmepumper har vært Norges med solgte varmepumpe gjennom flere år og er spesialutviklet for vårt nordiske klima. Vi har solgt flere tusen varmepumper til basseng de siste 20 årene og har tidligere savnet effektive og stillegående varmepumper som også gir god effekt ved kjølige perioder. Komponentene som brukes er av høyeste kvalitet og er designet for å vare i mange år, derfor tilbyr vi markedets beste garantier. Til felles så har Inverter pumpene nyeste drivgass R32, varmekabel i bunnplaten, twist titanveksler og WIFI modul.  

 

  • ArcticPro Inverter Eco leveres med 3 års materialgaranti og 5 års kompressorgaranti. Modellene leveres med et sortlakkert stålkabinett, digital kontrollpanel og WIFI-styring. Spar ca 65-70% av oppvarmingskostnad sammenlignet med elektrisk oppvarming. Fungerer like optimalt med saltvannsklorinator som med ferskvann grunnet twist titaniumsveksleren.

  • ArcticPro ALU Inverter Premium har Turbo-Inverter. Denne serien har den beste virkningsgraden med en strømbesparelse på 75-90%  sammenlignet med elektrisk oppvarming. Varmepumpene er ekstremt stillegående og har markedets beste garantier, 5 års materialgaranti og 8 års kompressorgaranti. Leveres med eksklusivt aluminiumskabinett (begrenset antall) og et touch-display i tillegg til WIFI-styring.
  • ArcticPro Split (2-delt) varmepumpe er utviklet for helårsdrift av innendørs og utendørs basseng og har god virkningsgrad selv ved kaldere luft-temp. Split Inverter leveres også med touch-display i tillegg til Wifi-Styring.